Skip to main content

HOUTEN TERRAS/SEN LATEN AANLEGGEN


bedrijfsinfo door www.buitenschrijnwerk.eu


EEN HOUTEN TERRAS/SEN LATEN AANLEGGEN


Houten terras laten aanleggen
Houten terras laten aanleggen


Een houten terras laten aanleggen is een hoop werk wat een hoog vakmanschapsniveau vereist indien men dit op de correcte manier wil doen zodat het na jaren nog steeds een mooi gezicht is.  Slechts een zeer klein handje vol ondernemers in Europa hebben dit op het hoogst haalbare level onder de knie.  Buitenschrijnwerk.eu ondernemer ir. Edward Vlasveld is een van deze zeldzame ondernemers.  Hij is afkomstig uit de luxe jachtbouw sector waarbij een oplever norm geldt dat overgangen gezien mogen worden, maar naden niet zichtbaar mogen zijn !  Kortom; precisie en nauwkeurigheid tot het extreme !
Houten terrassen laten aanleggen
Houten terrassen laten aanleggen

Over het algemeen komt men niet bij de gedachte een Jachtbouwer in te schakelen als men een houten terras laat aanleggen.  Echter beseft men vaak niet dat in de reguliere sector waar vanuit de meeste houten terrassen geleverd worden (de sector van de tuinaannemers) of werklui die zich met de productie van buitenmeubels bezighouden, dat deze mensen eigenlijk bar weinig ervaring hebben met hout, in de zin dat ze niet boven een bepaald niveau uitkomen van nauwkeurigheid of constructie expertise voor het aanleggen van een houten- of tuinterras. *  En hier ligt vaak het probleem,.... want met de oorzaken van de meeste problemen, het krimpen en uitzetten en scheeftrekken van het hout materiaal heeft de tuinaannemer totaal geen kaas van gegeten of uberhaupt kennis van wat daar de gevolgen van zijn en hoe deze problemen te voorkomen door de constructies en materialen daar op aan te passen !  Zo ook op producten als gevelbekleding en tuinwanden.

Men gaat tenslotte ook niet naar een huisarts voor een hart-operatie,....nee dat gebeurd door een specialist hart-chirurg.  Zo ook in dit vak heeft men algemene dingen op laag niveau en specialismen op hoog niveau.  Een dakterras * is daarmee ook letterlijk en figuurlijk een hoger product in technische zin dan een regulier terras daar het niet zo simpel gefixeerd kan worden op de ondergrond.


DOKEN DIE DE SCHROEVEN BESCHERMEN  

De dopjes die een iets donkere kleur hebben op het rode terras hierboven zijn de doken die in het hout geslagen zitten om de schroeven te beschermen voor het intrekkende vocht.  Een van de belangrijkste dingen bij een houten terras laten aanleggen * !  Dit op zich is bij het laten aanleggen van een houten  terras *, 1 van de meest cruciale zaken die er voor zorgen dat de hele constructie perfect stabiel blijft omdat er op deze wijze geen vocht komt op de plekken waar geen vocht moet komen.  Voorts maken de doken tevens het aangezicht mooier omdat de schroeven niet meer zichtbaar zijn.  Een terras kopen kan dus een goed idee zijn, echter nimmer zonder deze techniek.


GOEDE SCHROEVEN IS HALVE WERK

De schroeven zijn wellicht het allerbelangrijkste geheim van de smid, bij een houten terras laten aanleggen, daar met deze stukjes metaal de gehele constructie bij elkaar gehouden word !  Dit werkt uiteraard evenzo bij een  steiger laten aanleggen   of welke andere constructie laten aanleggen dan ook.  De schroeven moeten hierdoor van een metaalsoort of legering zijn die meerekt en krimpt met de krimp en uitzetting van het houtmateriaal zelf !  Of liever gezegd; met de houten planken * zelf.

Hierdoor blijft zomer en winter de gehele constructie op alle punten deze zelfde klemkracht behouden als bij oplevering waardoor de constructie niet vervormt.  De schroeven moeten daardoor van een metaal of staalsoort zijn gemaakt die meekrimpt en rekt met het materiaal
De enige 2 keuzes die er zijn is schroeven van Titanium of Koolstofstaal.  Voor het vervaardigen van een  tuinhuis is deze werkwijze uiteraard nog meer van toepassing, daar dit object rechtopstaand is en tevens wind vangt !AFWERING

Voordat de oplevering plaatsvind van een houten terras laten aanleggen, word het hele product door ondernemer ir. Edward Vlasveld en zijn medewerkers, geheel opgeschuurd voor een super visueel eindresultaat.   Een hardhouten terras * van ir. Edward Vlasveld is dan ook geen doorsnee product maar meer een meubelstuk wat aan het vastgoed zit.

Het effect is een houten terras wat een oppervlakte heeft van een nieuw biljart.  Niet alleen in loop en gebruikscomfort, maar tevens in het visuele resultaat een product wat haar gelijke niet kent
Kijk voor meer info op www.buitenschrijnwerk.eu   Op het gebied van afwerking is een teak dakterras * nog altijd het neusje van de zalm, en ook deze informatie is te verkrijgen via de site.

Hieronder een overzicht van de voordelen van het uitbesteden van een houten terras laten aanleggen;

*  Het krijgen van een top product
*  Zelf geen bemoeienis
*  Geen risico op fouten
*  25 jaar Garantie
*  In een zo kort mogelijke tijd opgeleverd
Houten terras laten aanleggen
Houten Terras laten aanleggen
BUITENSCHRIJNWERK PLAATST EEN HOUTEN TERRAS   OF HOUTEN TERRASSEN  IN DE VOLGENDE GEMEENTES;NEDERLAND:
Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, ’t Gooi, Blaricum, Laren (N-H), Eindhoven, Hilversum, Eindhoven, Breda, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Gouda, Alphen a/d Rijn, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Helmond, Uden, Oss, Veghel, Tilburg, Dordrecht, Haarlem, Maastricht, Heerlen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Almelo, Weert, Amersfoort, Zeist, Sittard, Roermond, Heerlen, Maastricht, Geleen, Gorichem, Zoetermeer, Lisse, Hillegom, Harderwijk, Ermelo, Woerden, Zwolle, Almere, Lelystad, Doetichem, Zutphen, Reeuwijk, Loosdrecht, Vinkeveen, Nieuwkoop, De Kaag, Leimuiden, Breukelen, Aalsmeer, Ter Aar, Blaricum, Laren, Eemnes, Muiden, Bussum, Schijndel, Boxtel, St. Oedenrode, Oisterwijk, Oosterhout, Oirschot, Waalwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Baarn, Epe, Ede, Veenendaal,Landsmeer, Giethoorn, Kamperland, Warmond, Roelofarendsveen en Nederhorst den Berg.

                                                                                                                                                            

                                                    BELGIE:                                                     
Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Turnhout, Mechelen, St Niklaas, Lommel, Geel, Brasschaat, St- Martens-Latum, Knokke/Heist, Keerbergen, Lanaken, Brussel, Kortrijk, Brugge, s-Gravenwezel, Schilde, Aarschot, Diest, Mol, Herentals, Dendermonde, Retie, Kasterlee, Oud Turnhout, Tongeren, St. Truiden, Tessenderlo, Heist op den Berg, en Oostende, Lokeren, Deinze, Waregem, Oudenaarde, Roeselare, Schoten, Kapellen, Bree, Peer, Hoogstraten, Bonheiden, Blankenberge, De Haan, Nieuwpoort, De Panne, Brugge, Kalmthout en Essen.